I år er det igjen duket for båtmesse i Stavanger, Lokasjon i år er gjestehavnen i Børevigå ved oljemuseet i Stavanger sentrum som ligger vis a vis vårt eget kontor og marinaanlegg på Grasholmen. Derfor benytter vi samtidig anledningen til å invitere interesserte nybåtkjøpere til en hyggelig båtprat i rolige og trivelige omgivelser på vårt bryggekontor, her vil du kunne gå igjennom detaljer om båtene og få et uforpliktende tilbud. Våre messebåter vil også her ligge tilgjengelig for privat visning uken etter messen. 

Hanse 418 Norgespremiere i Stavanger !

Hanse_418_2017_11_08_Exterior_segeln_2072_v2_0220.jpg

Nye Hanse 418 vil bli vist i Norge for første gang under Stavanger Båtmesse. Dette er en båt vi har store forventinger til og som allerede har blitt svært populær i Europa. På messen har vi også tilgjengelig prøver på alternativt treverk, putetrekk osv fra et rikholdige fargekart for alle våre modeller fra Hanse, Dehler, Moody, Fjord og RM-Yachts.

Vi stiller også med følgende båter på messen:

fjord42.jpg

Fjord 42 Open

Hanse_2014_455_Bilder_Web_Int_04-d7cd2.jpg

Hanse 455

ph_0313_dehler38_1144_BEARBEITET-7f757.jpg

Dehler 38

RM970.jpg

RM 970

Velkommen til visning og hyggelig prat om bord i våre båter. Mer info finner du på Stavanger Båtmesse sin hjemmeside stavangerbaat.no

Ønsker du en forhåndsavtale for privat visning på en av våre båter ut over åpningstid, eller i uken etter messen kan du fylle ut dette skjema og vi tar kontakt.

Navn *
Navn

 

Happy Sailing fra oss i FjordSailing Yachts AS!

Comment