François Gabart satt ny verdensrekord jorden rundt!!!

Comment

François Gabart satt ny verdensrekord jorden rundt!!!

42 Dager 16 Timer 40 minutter og 35 sekunder er nå den nye verdensrekorden jorden rundt alene.  François Gabart knuste den gamle rekorden med nesten en uke da han passerte mållinjen i den engelske kanal i natt. Dette er en fantastisk bragd og vi stiller oss i køen av gratulanter i Brest. Det er bare å ta av seg hatten, luen eller hva du har. Dette er historie!! 

francois ny rekord.jpg

Som kollegaer har vi lært å kjenne François som en strukturert og fokusert mann, og det ligger utrolig mange år, måneder, dager og timer med trening og fokusering på rekorden som nå er satt. Selv om vi var forberedt på at han kunne klare å sette ny rekord, må vi bare bøye oss i støvet for måten det ble gjort på. Helt FANTASTISK. Det er visst ingen grenser for rekordknuseren fra Frankrike. !! GRATULERER FRANCOIS !! 

macif_1ere-navigation-du-trimaran-macif_-9048.jpg

For de som ønsker et litt nærmere bekjentskap, kan vi opplyse om at François og FjordSailing i litt over et år nå vært Scandinavis importør og forhandler av RM Yahcts.  Og er du på jakt etter en unik og spesiell båt?, ja så kommer vi om kort tid ut med et "verdens rekord tilbud" sammen med Francois til de som bestiller ny RM av oss i 2018.  For mer informasjon og alle detaljer om verdensrekorden. se www.macifcourseaularge.com

20160226_121834.jpg

Comment

Privilege Marine og Hanse Group i skjønn forening

Privilege Marine og Hanse Group i skjønn forening

ps5-8-happy-koumata_resultat_5429.jpg

Aurelius som er Hanse Group AG sitt morselskap kjøpte i mai opp Privlege verftet og knytter nå de to selskapene sammen. Med det har vi i FjordSailing Yachts også fått "topp of the line" katamaraner å tilby vår kunder.

De gode fasilitetene til Privilege verftet i Les Sables-d'Olonne (Fankrike) skal bestå og utvides.  Visjonen nå er å kombinerer ekspertisen fra Hanse Yachts sin serieproduksjon av enskrogbåter, med ekspertisen fra Privilege sin katamaran produksjon, og med det nå målet om at Privilege skal bli verdens mest suksessfulle katamaran merke i luksus segmentet. Alle eksisterende Privilege modeller vil fremdeles være tilgjengelig for bestilling.

privilege_serie_6-3788-credit-quin-bisset_resultat_0152.jpg

Gert Purket, Styreleder i Aurelius sier: "Luksus katamaran markedet har hatt en spesielt sterk vekst de siste årene. Hanse Yachts har ikke hatt mulighet til å ta del i dette markedet inntil nå, siden det rett og slett ikke har vært mulighet å produsere båter med denne bredden i de eksisterende produksjonslokalene i Tyskland. Hanse verftet kommer nok allikevel til å ta over noen av byggeprosessene i fremtiden. For eksempel vil vi se på om noen av Privilege sine innkjøpte produktet kan produseres her."

ps6-02-anchor-in-water-47_md_2440.jpg

Gilles Wagner, CEO i Privilege legger til: " Vårt mål er å bygge luksus katamaraner som er svært solid. Vi legger vekt på lang levetid, håndtverk, design og enkel håndtering av alle våre båter. Flere av produksjonsmetodene til Hanse og Privliege er også ganske like. I tillegg er Hanse en større global aktør enn Privilege, og som et resultat av dette vil våre kunder spesielt nyte godt av et sterkt og verdensomspennende nettverk av salgs og service punkter."

Undertegnede møtte Gilles Wagner på verftet og det er ikke tvil om at han ser positivt på fremtiden. Noe vi også gjør :)

Vi ønsker Privilege velkommen !

ps6-02-sailing-drone-17_md_5249.jpg

 

 

Se våre nye brukbåter på vei inn for salg.

Comment

Se våre nye brukbåter på vei inn for salg.

Høsten er tiden for brukbåter. Slik er det også i år.  Vi velger våre formidlings oppdrag med omhu, og denne høsten har vi virkelig noen spennende bruktbåter vi tar inn til våre anlegg og formidler for kunder.

Alle båtene får full gjennomgang og teknisk tilstandsrapport. De vil også gjennomgå en oppfriskning i form av vask/klargjøring til ny kunde.

Som forhandler av de fleste typer båtutstyr og med engen serviceavdeling kan vi tiiby det meste av ekstraustyr og andre ønsker for båten, om det så er omfarging av skrog til innstøping av baugthruster til ny elektronikkpakke osv..

Ønsker du kjøpe en av båtene vi formidler, eller har en båt du selv vil at vi hjelper deg med å få solgt, så bare ta kontakt med oss på kontakt@fjordsailing.com eller tlf 40 60 50 01

Her en liten smakebit av høsten nyheter.

Hanse 545, Pris kr. 2.990.000,- inkl.mva. FjordSailing Yachts avd. Oslo

Swan 53+ Pris kr. 2.975.000,- inkl. mva. FjordSailing Yachts avd. Stavanger

Dehler 32 Pris 745.000,- inkl. mva. FjordSailing Yachts avd. Oslo

Comment

RM 970 til Marstrand Boatshow og Båter i Sjøen i Oslo

Comment

RM 970 til Marstrand Boatshow og Båter i Sjøen i Oslo

Det er med glede vi kan informere om at vi for første gang stiller med egen stand og RM-Yahcts i Sverige. Nyheten RM 970 vil ha svensk premiere under Marstand Boatshow. 25 - 27 august. Deretter vil båten bli seilt til Norge og utstillt på Båter i Sjøen 7-10 september. Båten er spesialtilpasset av FjordSailings egne franske superseiler og Vende Globe vinneren Francois Garbart, og vi tilbyr også testseiling for seriøse RM interessenter både i Sverige og Norge. Velkommen til en hyggelig visning og båtprat på de to messene :)
 

RM970.jpg

Comment

Dealer of the Year 2017 pris til FjordSailing Yachts for Dehler

Comment

Dealer of the Year 2017 pris til FjordSailing Yachts for Dehler

Salgssjef Arnoud Van Oudheusden, eier av FjordSailing Yachts Bjørn-Vidar Bårtvedt og CEO i Hanse Group Dr. Jens Gerhardt

Salgssjef Arnoud Van Oudheusden, eier av FjordSailing Yachts Bjørn-Vidar Bårtvedt og CEO i Hanse Group Dr. Jens Gerhardt

Etter en pause i 2016, fulgte vi i år opp prisene fra 2014 og 2015 for Hanse med en ny pris for 2017. Men denne gangen for Dehler som har fått en fantastisk oppblomstring her til lands.

Den første Dehler 46 kom til Bergen i 2015

Den første Dehler 46 kom til Bergen i 2015

Vi ønsker å takke alle våre Dehler kunder som har sørget for at prisen denne gangen gikk til Norge. En typisk Dehler kunde er en seiler som har skaffet erfaring fra tidligere båter og nå virkelig vet hva han/hun vil ha.. Og da er det som regel ja takk begge "dehler"

1) Høy komfort til familien og ferien med stilig design innvendig og utvendig
2) Moro og fart under seilas/regatta enten alene eller med fullt mannskap

Vi har att mange hyggelige og fine overleveringer av disse båtene, og håper mange flere vil få oppleve den rene seilgleden disse båtene representerer. En Dehler club er definitivt under oppseiling ;)

Glade gutter! Morten Abel og Alex Rosén ble med Bjørn-Vidar Bårtvedt til verftet i Tyskland. Begge seiler de nå rundt i hver sin lekker Dehler 38 og er ivrige brukere av båtene sine..

Glade gutter! Morten Abel og Alex Rosén ble med Bjørn-Vidar Bårtvedt til verftet i Tyskland.
Begge seiler de nå rundt i hver sin lekker Dehler 38 og er ivrige brukere av båtene sine..

 

 

 

 

 Nye Dehler seilbåter er nå å finne i alle våre landsdeler og interessen er stadig økende.

 

Comment

Hanse med 4 nye modeller 348 - 388 - 418 - 548

Comment

Hanse med 4 nye modeller 348 - 388 - 418 - 548

Det er ikke daglig kost for noen å lansere 4 nye modeller på en og samme dag. Men for et ekspanderende og innovativt verft som Hanse Yachts lar deg seg gjøre. Verdens nest største seilbåt produsent kommer nå med en ny 34 foter, 38 foter, 41 foter og 54 foter.

Alle modellen kan nå bestilles for levering i 2018. Ta kontakt oss i FjordSailing Yacths for mer info + prisliste med spesifikasjon.  e.post: kontakt@fjordsailing.com

Nye Hanse 348

Nye Hanse 348

Nye Hanse 388

Nye Hanse 388

Nye Hanse 418

Nye Hanse 418

Nye Hanse 548

Nye Hanse 548

Comment

Magne Furuholmen blir ny ambassadør for Fjord motorbåter

Comment

Magne Furuholmen blir ny ambassadør for Fjord motorbåter

FjordSailing Yachts og Magne Furuholmen har inngått et samarbeid om promotering av de nye Fjord Open båtene. "Fjord" har en lang og stolt tradisjon her i landet, og det er hyggelig å kunne bidra til å få siste skudd på stammen til Norge allerede i år" sier Furuholmen. Den nye og innovative Fjord serien gir kunden mulighet for individuelle tilpasninger som kan gjøre vær båt unik. Offisiell norgespremiere vil bli under messen Båter i Sjøen på Akerbrygge i begynnelsen av september. Men allerede nå er Nyheten Fjord 42 Open kommet til Norge, og interessenter kan ta kontakt med FjordSailing Yachts for mer info. samt prisliste med mulige opsjoner og visning

Fjord 42 Open kan leveres med 1 eller 2 kabiner, 2 motoralternativer med iPS m.m.
Startpris er kr 5.200.000,- inkl.mva

Comment

Overleveringer 2017 er startet

Comment

Overleveringer 2017 er startet

Ny Hanse 455 klar for sjøsetting og rigging

Ny Hanse 455 klar for sjøsetting og rigging

Selv om en båt er ferdig produsert på verftet, er det mye som skal på plass før båten er klar for overlevering til kunde. FjordSailing sitt team i Greifswald har nå travle dager helt frem til og med juni med å sørge for at båtene blir ned slipt, primet, stoffet, sjøsatt, rigget, påmontert sprayhood/telt og alt annet ekstra utstyr. Så skal alt testes, kvalitet sikres, vaskes og t overlevert med en a til å gjennomgang av båten med kunde, hvor sjekklisten til slutt blir signert med garantiaktvitering og stolt eier får nøkkelen og kan flytte ombord til båtens første ankerdram. :

Ny Hanse 415 klar for dåp i Greifswald

Ny Hanse 415 klar for dåp i Greifswald

Årets første overleveringer startet før påske og 8 glade norske kunder kunne sette kursen nordover i helligdagene. Tre Dehler 38, en Dehler 42, en Hanse 415, en Hanse 455 og to Hanse 385 ligger nå trygt i sine nye hjemmehavner klar for sesongstart. Tempratur og vær kan være svært skiftende i starten av April, og mannskapet på Seamaster som skulle til Ørsta meldte om alt fra seilas i bar overkropp til kuling og regn midt imot på turen hjem.

Stolt skipper til venste med godt mannskap fra Ørsta Seilforening i det de passerte Litlebergen

Stolt skipper til venste med godt mannskap fra Ørsta Seilforening i det de passerte Litlebergen

Om en uke starter runde 2 med overleveringer, Da skal flere nye spente og glade båteiere få sin drøm oppfylt. Vi i FjordSailing erklærer herved Sesongen 2017 for åpnet !

Comment

Nye Fjord 42 Open på messen i Dusseldorf. Snart også i Norge

Comment

Nye Fjord 42 Open på messen i Dusseldorf. Snart også i Norge

Nyheten Fjord 42 Open tar over for den legendariske og i sin tid banebrytende Fjord 40 Open, Fjord 42 Open en båt vi har store forventninger til. Og interessen lar ikke vente på seg. Ordrebøkene på verft for 2017 er nærmest allerede fylt opp og båten fikk stor oppmerksomhet da den ble lansert.

Det er flere ting som skiller Fjord 42 fra Fjord 40. Det mest åpenbare er løsningene for sittegruppe, design og badeplatform. Men det er så mye mer når man kikker etter. Den elektriske biminien er bare en av dem. Båten kan leveres med to IPS motor alternativer fra Volvo. For dere som ønsker å se Fjord 42 Open i Norge, kan vi glede dere med å fortelle at første norske båt kommer i mai og vil bli utstilt under Båter i Sjøen i september 2017 i Oslo. Skulle du ønske en visning, mer info og prisliste før det, så bare ta kontakt med oss, så ordner vi en avtale!.

Comment

Hanse 675 med premiere under Dusseldorf boatshow

Comment

Hanse 675 med premiere under Dusseldorf boatshow

Flaggskipet Hanse 675 ruvet under årets båtmesse i Düsseldorf. Det er ikke hvert år vi får med oss en slik premiere, og det er svært hyggelig å se all den positive oppmerksomheten denne båten får.  Hanse 675 er den ideelle langturbåten og innbyr til det gode liv. Ønsker du mer info om Hanse 675 så ta kontakt med oss.  Se også video av båten her.

Comment

RM 970 Kåret til European Yacht of the Year 2017

Comment

RM 970 Kåret til European Yacht of the Year 2017

RM 970 Utstillingsbåten til Francois Gabart og FjordSailing i Dusseldorf. Årets vinner i Europa !!! 

RM 970 Utstillingsbåten til Francois Gabart og FjordSailing i Dusseldorf. Årets vinner i Europa !!! 

Vår utstillingsbåt i Düsseldorf stakk av med den gjeveste prisen i år "EUROPEAN YACHT OF THE YEAR 2017", og vi gleder oss nå stort til å få henne til Scandinavia og vise henne frem til våre norske, svenske og danske seilere.

Ønsker du mer info. om RM 970 eller en test seiling sammen med oss til våren, så bare ta kontakt.
Båten blir først liggende i Norge, Stavanger men kommer også til å bli vist på utvalgte båtmesser i Scandinavia i 2017.

Comment