Norgespremiere Hanse 388 på Aker brygge

Comment

Norgespremiere Hanse 388 på Aker brygge

Hanse_388_Exterior_ankern_0682_v2_023.jpg

Under båtmessen "Båter i Sjøen" på Akerbrygge kan vi skilte med norgespremiere på nyheten Hanse 388. Dette er en båt som passer de fleste i størrelse, bruk og egenskaper. Den er svært lett å seile alene, har god fart, masse komfort til familien samt stilig design.

Hanse 388 har tatt over for turklasse vinneren Hanse 385. Nyheten har fått mere lys under dekk. Store skrogvinduer + ekstra vinduer akter på hytte. Hanse har også presentert en ny type treverk som forøvrig kan bestilles på alle nye Hanse båter for levering våren 2019. Vi har også et rikt utvalg av andre typer/farger på treverk, dørker, stoffer, byssebenker, seil osv.

Vi ønsker dere velkommen på visning på Aker Brygge 6 - 9 september. Har du ikke anledning da, så ta bare kontakt, så organiserer vi enkelt visning for deg og dine fra vårt kontor i Asker eller Bergen hvor vi også har nyheten Hanse 388 liggende.

Hanse_388_2017_09_12_Interior_0X2A9690_0010.jpg

Comment

Nyhet Fjord 44 Coupé

Comment

Nyhet Fjord 44 Coupé

180731_FJORD44coupe_NeuerLook2.jpg

Fjord 44 coupé komplimenterer den stilfulle og puristic open layout´en som karakteriserer motorbåt merket Fjord, med et lukseriøs og strømlinje formet dekkshus. Arc salongen er en multifunksjonell struktur, bygget med genuine glass, rustfritt stål og høykvalitets composite grp. . Det integrerte og stillfulle arc designet utvider bruksområdet for denne nye Fjord modellen. To sidedører I front, to elektriske vinduer på siden, et elektrisk soltak og en majestetisk tvilling skyvedør akter gjør denne arc-salongen så lys og luftig som mulig. Fjord 44 Coupé vil få verdenspremiere i Cannes i September. Men er allerede nå tilgjengelig for bestilling og levering i Norge til sommeren 2019.  Ta kontakt med oss i FjordSailing Yachts om du ønsker mer informasjon om båten. Vi har 44 Open versjonen tilgjengelig for besiktigelse.

FJORD_44coupe_Perspektive_oben_02.jpg

Comment

FjordSailing Yachts stiller på Båter I Sjøen 06-09 september 2018

Comment

FjordSailing Yachts stiller på Båter I Sjøen 06-09 september 2018

Velkommen til vår stand på Båter i Sjøen 06-09 September ved Aker Brygge!

Vi stiller på messen med vår Hanse Early Bird & Dehler Champions Choice Høstkampanje + et utvalg av noen av våre modeller

- Hanse 388 Norgespremiere
- Hanse 418
- Hanse 548 Norgespremiere
- Dehler 34
- Dehler 42
- Fjord 42 Open

Vi har i år ingen Moody med oss på messen men gjennomgår spesifikasjoner og utstyrspakker på alle moody modeller og, ikke minst på Hanse´s 4 nye modeller! 

Velkommen til en god båtprat!

Comment

Velkommen til FjordSailing sin paviljong under HH Skagen Race

Comment

Velkommen til FjordSailing sin paviljong under HH Skagen Race

hh skagen race.jpg

Helly Hansen Skagen Race er en tradisjonsrik regatta og et av årets høydepunkt for mange norske seilere. Nytt i 2018 er at regattaen har utvidet med flere startsteder, pluss at det vil bli etablert en Race Village i Skagen hvor vi i FjordSailing vil delta med egen Paviljong.  Her kan vi ønske alle besøkende seilere velkommen til forfriskninger og informasjon rundt alt vi har å by på. Inkludert vår nye servicesatsing og partnere i Danmark. 

For alle Hanse, Dehler og RM båteiere som deltar under regattaen har vi også noe ekstra på lur. Og det oppfordres til å gjøre sitt beste under regatten da beste båt for hvert av våre merker vil få tildelt en egen oppmerksomhet.

Vi gleder oss til å se dere alle i Skagen og til nytt samarbeid med Skagen Race. Og er du ikke påmeldt ?? Ja så er det bare å melde seg på via denne linken. skagen-race.no

Comment

Norgespremiere Hanse 418 på Stavanger Båtmesse 13-15 April

Comment

Norgespremiere Hanse 418 på Stavanger Båtmesse 13-15 April

I år er det igjen duket for båtmesse i Stavanger, Lokasjon i år er gjestehavnen i Børevigå ved oljemuseet i Stavanger sentrum som ligger vis a vis vårt eget kontor og marinaanlegg på Grasholmen. Derfor benytter vi samtidig anledningen til å invitere interesserte nybåtkjøpere til en hyggelig båtprat i rolige og trivelige omgivelser på vårt bryggekontor, her vil du kunne gå igjennom detaljer om båtene og få et uforpliktende tilbud. Våre messebåter vil også her ligge tilgjengelig for privat visning uken etter messen. 

Hanse 418 Norgespremiere i Stavanger !

Hanse_418_2017_11_08_Exterior_segeln_2072_v2_0220.jpg

Nye Hanse 418 vil bli vist i Norge for første gang under Stavanger Båtmesse. Dette er en båt vi har store forventinger til og som allerede har blitt svært populær i Europa. På messen har vi også tilgjengelig prøver på alternativt treverk, putetrekk osv fra et rikholdige fargekart for alle våre modeller fra Hanse, Dehler, Moody, Fjord og RM-Yachts.

Vi stiller også med følgende båter på messen:

fjord42.jpg

Fjord 42 Open

Hanse_2014_455_Bilder_Web_Int_04-d7cd2.jpg

Hanse 455

ph_0313_dehler38_1144_BEARBEITET-7f757.jpg

Dehler 38

RM970.jpg

RM 970

Velkommen til visning og hyggelig prat om bord i våre båter. Mer info finner du på Stavanger Båtmesse sin hjemmeside stavangerbaat.no

Ønsker du en forhåndsavtale for privat visning på en av våre båter ut over åpningstid, eller i uken etter messen kan du fylle ut dette skjema og vi tar kontakt.

Navn *
Navn

 

Happy Sailing fra oss i FjordSailing Yachts AS!

Comment

Besøk oss på Boot Düsseldorf 20-28 januar med bl.a. 4 Hanse premierer

Comment

Besøk oss på Boot Düsseldorf 20-28 januar med bl.a. 4 Hanse premierer

salon-nautique-boot-Düsseldorf-2016.jpg

Boot Düsseldorf er utvilsomt den største og mest fokuserte innendørs båtmessen for båtprodusenter verden rundt. Hele 17 haller er fra 20 - 28 januar stappet med årets Maritime nyheter. FjordSailing Yachts har fokusert mye på denne messen de siste årene, og 2018 er intet unntak. I år som i fjor håper vi på mange norske besøkende på våre stands for å se på følgende spennende modeller:  

MOODY : Hall 16 Stand A42
- Moody 54 DS

HANSE : Hall 16 Stand B38
- Hanse 315
- Hanse 348 VERDENSPREMIERE
- Hanse 388 Nyhet
- Hanse 418 Nyhet
- Hanse 548 Nyhet
- Hanse 675

Hanse 675

DEHLER : Hall 16 Stand C18
- Dehler 34
- Dehler 38
- Dehler 42
- Dehler 46

20180121_160934.jpg

FJORD BOATS : Hall 6 Stand A22
- Fjord 42 Open
- Fjord 48 Open 

fjo.jpg

Ønsker du en forhåndsavtale for en hyggelig båtprat, litt forfriskning og omvisning. Så bare send en E-post til: kontakt@fjordsailing.com og oppgi hvilken modell/modeller som er av interesse. Vi ønsker dere hjertelig velkommen!

418 388.jpg

 

 

Comment

François Gabart satt ny verdensrekord jorden rundt!!!

Comment

François Gabart satt ny verdensrekord jorden rundt!!!

42 Dager 16 Timer 40 minutter og 35 sekunder er nå den nye verdensrekorden jorden rundt alene.  François Gabart knuste den gamle rekorden med nesten en uke da han passerte mållinjen i den engelske kanal i natt. Dette er en fantastisk bragd og vi stiller oss i køen av gratulanter i Brest. Det er bare å ta av seg hatten, luen eller hva du har. Dette er historie!! 

francois ny rekord.jpg

Som kollegaer har vi lært å kjenne François som en strukturert og fokusert mann, og det ligger utrolig mange år, måneder, dager og timer med trening og fokusering på rekorden som nå er satt. Selv om vi var forberedt på at han kunne klare å sette ny rekord, må vi bare bøye oss i støvet for måten det ble gjort på. Helt FANTASTISK. Det er visst ingen grenser for rekordknuseren fra Frankrike. !! GRATULERER FRANCOIS !! 

macif_1ere-navigation-du-trimaran-macif_-9048.jpg

For de som ønsker et litt nærmere bekjentskap, kan vi opplyse om at François og FjordSailing i litt over et år nå vært Scandinavis importør og forhandler av RM Yahcts.  Og er du på jakt etter en unik og spesiell båt?, ja så kommer vi om kort tid ut med et "verdens rekord tilbud" sammen med Francois til de som bestiller ny RM av oss i 2018.  For mer informasjon og alle detaljer om verdensrekorden. se www.macifcourseaularge.com

20160226_121834.jpg

Comment

Privilege Marine og Hanse Group i skjønn forening

1 Comment

Privilege Marine og Hanse Group i skjønn forening

ps5-8-happy-koumata_resultat_5429.jpg

Aurelius som er Hanse Group AG sitt morselskap kjøpte i mai opp Privlege verftet og knytter nå de to selskapene sammen. Med det har vi i FjordSailing Yachts også fått "topp of the line" katamaraner å tilby vår kunder.

De gode fasilitetene til Privilege verftet i Les Sables-d'Olonne (Fankrike) skal bestå og utvides.  Visjonen nå er å kombinerer ekspertisen fra Hanse Yachts sin serieproduksjon av enskrogbåter, med ekspertisen fra Privilege sin katamaran produksjon, og med det nå målet om at Privilege skal bli verdens mest suksessfulle katamaran merke i luksus segmentet. Alle eksisterende Privilege modeller vil fremdeles være tilgjengelig for bestilling.

privilege_serie_6-3788-credit-quin-bisset_resultat_0152.jpg

Gert Purket, Styreleder i Aurelius sier: "Luksus katamaran markedet har hatt en spesielt sterk vekst de siste årene. Hanse Yachts har ikke hatt mulighet til å ta del i dette markedet inntil nå, siden det rett og slett ikke har vært mulighet å produsere båter med denne bredden i de eksisterende produksjonslokalene i Tyskland. Hanse verftet kommer nok allikevel til å ta over noen av byggeprosessene i fremtiden. For eksempel vil vi se på om noen av Privilege sine innkjøpte produktet kan produseres her."

ps6-02-anchor-in-water-47_md_2440.jpg

Gilles Wagner, CEO i Privilege legger til: " Vårt mål er å bygge luksus katamaraner som er svært solid. Vi legger vekt på lang levetid, håndtverk, design og enkel håndtering av alle våre båter. Flere av produksjonsmetodene til Hanse og Privliege er også ganske like. I tillegg er Hanse en større global aktør enn Privilege, og som et resultat av dette vil våre kunder spesielt nyte godt av et sterkt og verdensomspennende nettverk av salgs og service punkter."

Undertegnede møtte Gilles Wagner på verftet og det er ikke tvil om at han ser positivt på fremtiden. Noe vi også gjør :)

Vi ønsker Privilege velkommen !

ps6-02-sailing-drone-17_md_5249.jpg

 

 

1 Comment

Se våre nye brukbåter på vei inn for salg.

Comment

Se våre nye brukbåter på vei inn for salg.

Høsten er tiden for brukbåter. Slik er det også i år.  Vi velger våre formidlings oppdrag med omhu, og denne høsten har vi virkelig noen spennende bruktbåter vi tar inn til våre anlegg og formidler for kunder.

Alle båtene får full gjennomgang og teknisk tilstandsrapport. De vil også gjennomgå en oppfriskning i form av vask/klargjøring til ny kunde.

Som forhandler av de fleste typer båtutstyr og med engen serviceavdeling kan vi tiiby det meste av ekstraustyr og andre ønsker for båten, om det så er omfarging av skrog til innstøping av baugthruster til ny elektronikkpakke osv..

Ønsker du kjøpe en av båtene vi formidler, eller har en båt du selv vil at vi hjelper deg med å få solgt, så bare ta kontakt med oss på kontakt@fjordsailing.com eller tlf 40 60 50 01

Her en liten smakebit av høsten nyheter.

Hanse 545, Pris kr. 2.990.000,- inkl.mva. FjordSailing Yachts avd. Oslo

Swan 53+ Pris kr. 2.975.000,- inkl. mva. FjordSailing Yachts avd. Stavanger

Dehler 32 Pris 745.000,- inkl. mva. FjordSailing Yachts avd. Oslo

Comment

RM 970 til Marstrand Boatshow og Båter i Sjøen i Oslo

Comment

RM 970 til Marstrand Boatshow og Båter i Sjøen i Oslo

Det er med glede vi kan informere om at vi for første gang stiller med egen stand og RM-Yahcts i Sverige. Nyheten RM 970 vil ha svensk premiere under Marstand Boatshow. 25 - 27 august. Deretter vil båten bli seilt til Norge og utstillt på Båter i Sjøen 7-10 september. Båten er spesialtilpasset av FjordSailings egne franske superseiler og Vende Globe vinneren Francois Garbart, og vi tilbyr også testseiling for seriøse RM interessenter både i Sverige og Norge. Velkommen til en hyggelig visning og båtprat på de to messene :)
 

RM970.jpg

Comment

Dealer of the Year 2017 pris til FjordSailing Yachts for Dehler

Comment

Dealer of the Year 2017 pris til FjordSailing Yachts for Dehler

 Salgssjef Arnoud Van Oudheusden, eier av FjordSailing Yachts Bjørn-Vidar Bårtvedt og CEO i Hanse Group Dr. Jens Gerhardt

Salgssjef Arnoud Van Oudheusden, eier av FjordSailing Yachts Bjørn-Vidar Bårtvedt og CEO i Hanse Group Dr. Jens Gerhardt

Etter en pause i 2016, fulgte vi i år opp prisene fra 2014 og 2015 for Hanse med en ny pris for 2017. Men denne gangen for Dehler som har fått en fantastisk oppblomstring her til lands.

 Den første Dehler 46 kom til Bergen i 2015

Den første Dehler 46 kom til Bergen i 2015

Vi ønsker å takke alle våre Dehler kunder som har sørget for at prisen denne gangen gikk til Norge. En typisk Dehler kunde er en seiler som har skaffet erfaring fra tidligere båter og nå virkelig vet hva han/hun vil ha.. Og da er det som regel ja takk begge "dehler"

1) Høy komfort til familien og ferien med stilig design innvendig og utvendig
2) Moro og fart under seilas/regatta enten alene eller med fullt mannskap

Vi har att mange hyggelige og fine overleveringer av disse båtene, og håper mange flere vil få oppleve den rene seilgleden disse båtene representerer. En Dehler club er definitivt under oppseiling ;)

 Glade gutter! Morten Abel og Alex Rosén ble med Bjørn-Vidar Bårtvedt til verftet i Tyskland. Begge seiler de nå rundt i hver sin lekker Dehler 38 og er ivrige brukere av båtene sine..

Glade gutter! Morten Abel og Alex Rosén ble med Bjørn-Vidar Bårtvedt til verftet i Tyskland.
Begge seiler de nå rundt i hver sin lekker Dehler 38 og er ivrige brukere av båtene sine..

 

 

 

 

 Nye Dehler seilbåter er nå å finne i alle våre landsdeler og interessen er stadig økende.

 

Comment