20150727_230600.jpg
FjordSailing Litlebergen kai.jpg
20150727_230600.jpg

Topp


SCROLL DOWN

Topp


FjordSailing Litlebergen kai.jpg

Forside info FjordSailing


Forside info FjordSailing


Utleielokaler

Møtested i martimt miljø

FjordSailing ønsker å tilby mer enn bare seilbåter. Ja!, faktisk hele opplevelsen ønsker vi å være en liten del av. Fra båt, utstyr og service til regatta/turer/langturer, charter og kurs. Dermed falt det også naturlig for oss å legge til rette for å kunne dele de gode historiene. Våre flotte lokaler på bryggekanten på Litlebergen leies ut til privatpersoner, firma og foreninger. Max 50 personer med dekketøy. Tilgjengelige båtplasser for gjester. Ring for visnig/booking.
Greifswald

Hansastad, Tyskland

Hansastaden Greifswald nydelig beliggende ved Østersjøen, er vår aller største handels forbindelse. Dermed ivaretar vi også en flere 100 års handelstradisjon fra vårt kontor i hansastaden Bergen.  Byen ligger like ved inngangen til den tyske feriehalvøya Rügen. Og 99% av våre nybåtkunder for Hanse Group AG velger å kombiner ferieturen med overlevering. Vi inviterer på verftsbesøk til et av verdens mest moderne seilbåtverft og middag i havnen.

La Rochelle

Seilernes mekka, Frankrike

La Rochelle. Bare navnet bringer frem minner om historiske begivenheter i internasjonal seilsport. Frankrikets egen superseiler Franqois Gabart hadde signing av sin Macif IMOCA 60 her før han vant Vende Globe i 2013. Byen med Europas største Marina er base for utlevering av RM Yachts til våre kunder. Opplev verftet før overleveringen, og avslutt med en samtalen med verdens beste seilere over Østers og Champange på havnenes Michelin restaurant.